home(o) | over de kerk | inspiratie | nieuws | lid worden | horeca

Eten en Laten Eten

De leiding van de Rokerskerk is zeer trots op de titel Jongste Geloof ter Wereld die ons nu al enkele jaren achtereen ten deel is gevallen. Bijkomend voordeel van deze jeugdige natuur is dat onze Leden niet verveeld worden met allerlei spijswetten die de woestijngelovigen ook heden ten dage in hun goedgeventileerde duplexwoningen nog menen te moeten praktiseren.

U zult hier dus geen regels vinden die u verplichten een aparte keuken in uw huis in te richten voor de vuile vaat en de schone vaat, of een gebod dat u op vrijdag louter vos doet eten, of slechts vlees van kistkalveren die geslacht zijn met hun hoofd in de richting van een bepaalde middeleeuwse achterstandswijk onder het ceremonieel zingen van de woorden 'De Honger Kriebelt in de Maag'. Neen, niets van dat al!

Wel vraagt God u Persoonlijk om af te zien van de consumptie van varkensvlees op zondagochtend voor tien uur. Hij vindt dat redelijk. Mocht u het hier niet mee eens zijn dan kunt u dat God melden via Zijn e-mailadres, maar Hij schijnt nogal in een knorrige bui te zijn dus hou het netjes.

Los van dit alles is het het eren van God middels een rookartikel natuurlijk ook zeer gepast na de maaltijd, welke dan ook.