home(o) | over de kerk | inspiratie | nieuws | lid worden | horeca

Hier Geen Ingang

De vele dwaalgeloven die wij helaas kennen putten zich vaak uit in pogingen de vrijelijke seksualiteitsbeleving van hun volgelingen te beteugelen. De Enige en Universele Rokerskerk van God -volgens kenners het beste geloof dat er is- doet hier niet aan mee en hanteert in deze materie het aloude adagium 'leven en laten leven'. Hetero's, homo's, zelfs biseksuelen zijn van harte welkom zich te voegen in de heerlijk ruikende rangen der Rokerskerk. Kom d'r bi, zo pleegt men in bepaalde streken wel te zeggen. Toch zijn er enkele kleinigheden die de geachte Leden zeker ter harte dienen te nemen.

Zo heeft onze beste God het niet zo op prostitutie binnen het huwelijk. Wanneer de sleur er na enige tijd in dreigt te komen wordt dan ook vanuit de kerkleiding geadviseerd deze er direct uit te halen. Seksuele dienstverlening voor geldelijk gewin mag enkel en alleen plaatsvinden buiten de heilige huwelijksband, al is het een cover-.

Wat om begrijpelijke redenen tevens sterk dient te worden afgeraden is enige daad die verloopt via de ingang die algemeen en ook in het dierenrijk bekend staat als uitgang. Dergelijke daden zijn abject, infaam en kunnen door geen enkele beugel. Of het nu gaat of mannen met mannen, mannen met vrouwen of vrouwen middels een voorschuifset bij mannen of vrouwen, plegers van deze activiteiten worden binnen de Kerk letterlijk en figuurlijk met de nek aangekeken.

Doch deze verboden vallen in het niet bij de heerlijkheden die de intermenselijke seksualiteit ons te bieden heeft. Het belangrijkste van alles is dat dit alles in goed genot gebeurt en natuurlijk immer afgesloten dient met het heerlijkste rookartikel op aarde: de postco´tale peuk. Prijs de Heer, laat ons Roken!